Fabienne:

PBP heeft me zoveel opgeleverd!

Fabienne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fabienne

Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe ik eerst leefde. Voorheen sportte ik sporadisch en lukte het me niet het ritme vast te houden. Hoewel ik jong ben (23) voelde ik me niet echt fit. Na de start van PBP merkte ik algauw dat ik zoveel meer energie kreeg, zowel in mijn lichaam als in mijn geest. Even een sprintje trekken naar de tram, even tussendoor naar de sportschool en even langs bij die vriendin. Het gaat tegenwoordig bijna moeiteloos. Ik heb me nog nooit eerder zo fit en vitaal gevoeld als nu.

Ook voel ik me ineens zo zeker over mezelf, elke dag als ik in de spiegel kijk ben ik blij en trots. Mensen begrepen niet echt waarom ik met Personal Body Plan begon ‘want ik was toch al zo slank’, maar voor mij was het zoveel meer dan dat. Naast het feit dat ik ontzettend veel geleerd heb over voeding en trainen, heeft het veel gedaan voor mijn ‘mindset’. Ik ben heel geïnteresseerd in positieve psychologie en geef trainingen om mentaal ‘het beste uit jezelf te halen’ en ‘leiding te nemen over je eigen leven’. Voor mij is Personal Body Plan de belichaming van deze twee zaken. Het aanleren van nieuwe gewoontes is een langzaam proces met vallen en opstaan. Ik heb bijvoorbeeld altijd gedacht dat zo’n lichaam en zo’n levensstijl vooral voor anderen was weggelegd, want ik wist echt niet hoe ik daar überhaupt aan zou moeten beginnen. Het leek me heel moeilijk en onhaalbaar. Maar dankzij de opbouw van het programma van PBP werd hetgeen waarvan ik dacht nooit te kunnen bereiken, ineens toch bereikbaar!

Personal Body Plan heeft me doen inzien dat ik nog meer kan dan ik eigenlijk dacht. Naast voeding en sport pas ik het nu ook op veel andere dingen toe en heb nu meer vertrouwen in mezelf als ik aan een uitdaging begin of als ik iets aan mezelf wil verbeteren. Ik heb nog 3 maanden te gaan, maar ik kan nu al met zekerheid zeggen; deze ervaring gun ik echt iedereen.

— Fabienne

Het plan van Fabienne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.