Patricia (31):

Ik ben nu 22 kilo lichter!

Patricia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Patricia

Ik ben altijd al te zwaar geweest. Jaren geleden ben ik vrij veel afgevallen met koolhydraatarm eten, maar dat hield ik niet vol en de verloren kilo’s vlogen er gelijk weer aan. Na mijn zwangerschap was ik daardoor weer terug bij af.

Er kwam vervolgens nog tien kilo bij en toen was ik er echt helemaal klaar mee. Dit lijf moest veranderen! Begin juni kwam ik via social media Personal Body Plan tegen en ik vond de succesverhalen veelbelovend.

Belangrijk voor mij was dat ik vooral ‘s avonds gewoon mee kon eten met het gezin. Nu ben ik net 20 weken bezig met Personal Body Plan en ik heb, hoe cliché het ook klinkt, geen moment spijt gehad. Ik eet elke avond lekker mee met wat de pot schaft en trakteer mezelf ook echt wel eens op iets heel lekkers.

Ik ben nu 22 kilo lichter en 48 cm kwijt. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar met deze levensstijl heb ik er alle vertrouwen in dat ik bij mijn einddoel terecht kom!

Mijn Personal Body Coach Tom Wessels (@tomm.wessels) is voor mij als een stok achter de deur. Elke week vraagt hij hoe het gaat en helpt hij me bij de vragen die ik heb. Ook als ik een dipje heb, weet hij deze te relativeren. Superfijn!

— Patricia

Het plan van Patricia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Kies dit plan

De coach van Patricia

Tom Wessels (31)

4.61 / 5

72 beoordelingen

Kies deze coach