Patrice (27):

Door mijn nieuwe gewoontes heb ik meer ritme en regelmaat in mijn leven en voel ik mij gezonder en gelukkiger

Patrice wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Patrice

Al jaren ben ik ontevreden met mijn eigen lichaam. Ik was te zwaar, maar kon geen goede manier vinden om de kilo’s kwijt te raken. Ik ging vaak van 0-100 met gezond eten en/of sporten. Dit was een manier die ik niet lang vol hield, waardoor het alleen maar averechts ging werken. Ik werd zwaarder en zwaarder.

Tot een vriendin van mij was begonnen met Personal Body Plan. Bij haar zag je langzaam maar zeker steeds mooiere resultaten komen. Uiteindelijk heb ik toch de sprong zelf ook genomen en schreef ik mij in.

Eind januari ben ik gestart onder de goede begeleiding van mijn Personal Body Coach Margot Pors (@gooow). Toen brak het coronatijdperk aan. Als verpleegkundige in de zorg is dat een hectische en vooral drukke tijd.

Normaliter zou dat een factor zijn om terug te vallen in oude gewoontes, maar Personal Body Plan heeft er voor gezorgd dat mijn oude gewoontes zijn verdwenen en er nieuwe gewoontes zijn gemaakt. Daarnaast heeft Margot mij iedere week op het juiste been gehouden en mij bemoedigende woorden geschreven. Dit heeft mij enorm door deze tijd geholpen.

Ondanks dat deze hectiek nog niet voorbij is, merk ik dat ik veel rust bij mijzelf vind door Personal Body Plan. Door mijn nieuwe gewoontes heb ik meer ritme en regelmaat in mijn leven en voel ik mij gezonder en gelukkiger. Ondanks dat ik nog maar ruim 16 weken op weg ben, is dit de beste keuze geweest die ik ooit voor mijzelf heb gemaakt.

— Patrice

Het plan van Patrice

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Patrice

Margot Pors (36)

4.86 / 5

700 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.