Inge (39):

Op mijn 39ste ben ik slanker dan de afgelopen 20 jaar

Inge wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Inge

Zoals zovelen volgde ik Personal Body Plan al lange tijd. Toch schreef ik me pas in toen ik (ook nadat ik er voor de tweede en derde keer op stapte)  een, voor mij, onacceptabel hoog cijfer op de weegschaal zag staan. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing.

In de afgelopen 16 weken is er wat eten en sporten betreft zoveel veranderd. Doordat ik nu meer inzicht heb in wat ik eet en in welke situaties ik vaak teveel eet maak ik nu bewuste keuzes.

Ik eet niet meer het broodmandje en de koekjestrommel op het werk leeg. Toch kan ik nog steeds wijntjes drinken, pizza eten en uit eten, zolang het maar niet te vaak voorkomt. Ook heb ik door meer tijd te nemen voor mijn voeding echt weer het plezier teruggevonden in het koken en bakken. Daarnaast vind ik mijn Personal Body Plan trainingen, die overzichtelijk weergegeven zijn in de app, echt leuk om te doen.

Inmiddels ben ik 11 kilo afgevallen, wat volgens mij ongeveer 77 pizza’s aan calorieën zijn. Op mijn 39ste slanker ben ik slanker dan de afgelopen 20 jaar. De komende tijd ga ik de focus leggen op een stabiel gewicht en proberen nog fitter te worden.

Van tevoren vroeg ik me af of een coach nodig was om mijn resultaat te behalen, maar ik heb veel aan mijn coach gehad. Mijn Personal Body Coach Nick van Kessel is een hele betrokken coach die altijd snel, kundig en met humor reageert, maar me ook af en toe het broodnodige duwtje in de rug geeft.

Kortom, Personal Body Plan is het beste cadeau dat ik mezelf in tijden heb gegeven en ik raad het iedereen aan. Zelf heb ik me net voor nog een periode opgegeven met Nick als Personal Body Coach.

— Inge

Het plan van Inge

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Inge

Nick van Kessel (35)

4.54 / 5

1964 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.