Hailey (30):

Ook nu ben ik nog lekker aan het trainen en kom ik nog goed mee, uiteraard hier en daar aangepast op wat nog mag en kan

Hailey wilde voorbereiden op haar bevalling en fit blijven en volgde daarom Pregnancy

Het verhaal van Hailey

Ik ben al een aantal jaar deelnemer van Personal Body Plan. Eerst volgde ik ook alle trainingen, maar inmiddels is het vooral een houvast en vind ik het fijn om op deze manier mijn resultaten en voeding bij te houden.

Het is fijn om een stok achter de deur te hebben vanwege het wekelijkse coach moment. Ik heb een aantal jaar op hoog niveau getraind en sinds twee jaar ben ik fanatiek aan het crossfitten, dus ik gebruik vooral mijn ‘eigen’ trainingen als training. Op dit moment ben ik 37 weken zwanger en sinds het tweede semester ben ik geswitcht naar het Pregnancy Plan.

Eerlijk gezegd vond ik het onwijs spannend, zwanger zijn, de veranderingen die je lichaam hierdoor ondergaat en het feit dat je hier geen of minder controle over hebt. Mentaal gezien vond ik dit best heel lastig. Ik heb het geluk gehad dat ik fit en zonder klachten mijn zwangerschap ben doorgekomen. Ook nu ben ik nog lekker aan het trainen en kom ik nog goed mee, uiteraard hier en daar aangepast op wat nog mag en kan.

Inmiddels ben ik zelfs blij met mijn ‘resultaat’, al besef ik me ook dat ik geluk heb met hoe ik me voel en hoe ik lichamelijk door de zwangerschap heen kom. Mijn coaches hebben me tijdens het proces laten inzien dat ik trots mag zijn op de veranderingen die nu plaatsvinden en dat ik af en toe wat liever voor mezelf mag zijn. Mijn Personal Body Coach voorheen was Susan en tijdens het Pregnancy Plan mijn coach Else van der Poel. Heel eerlijk kijk ik er ook wel naar uit dat ik straks weer alles mag doen qua training en samen met mijn coach aan de slag kan gaan met het Mommy Plan! Alles op zijn tijd, eerst nog genieten van deze momenten en afwachten wanneer de kleine meid het tijd vindt om te komen 🙂

— Hailey

Het plan van Hailey

Pregnancy

Ben jij zwanger, maar weet jij niet hoe je op een verantwoorde wijze fit kunt blijven? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Hailey

Else van der Poel (45)

4.51 / 5

762 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.