Vera (27):

Nu 24 weken later ben ik 15kg afgevallen zonder al te veel moeite ervoor te doen

Vera wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Vera

Na mijn zwangerschap zei iedereen dat de kilo’s er af zouden vliegen tijdens de borstvoedingsperiode. Toen ik daar na een half jaar mee klaar was, zaten de kilo’s er nog aan en waren er zelfs weer wat bij gekomen.

Zo’n vijf jaar geleden was ik ook al eens veel afgevallen op eigen kracht, maar nu ik net moeder was geworden en m’n leven er ineens anders uit zag, wist ik dat ik wel wat begeleiding en structuur kon gebruiken.

Tijdens mijn vorige ‘fitjourney’ ben ik Personal Body Plan gaan volgen, dus dat was het eerste waar ik aan dacht. Ik hakte de knoop door en ging het avontuur aan (met m’n twee beste vriendinnen). Nu 24 weken later ben ik 15kg afgevallen zonder al te veel moeite ervoor te doen. Ik sport twee keer in de week en verder let ik goed op m’n voeding. Dat is inmiddels een gewoonte geworden waardoor ik nu durf te zeggen dat ik echt een nieuwe en gezondere leefstijl heb!

Mijn coach Marieke is precies de coach die ik nodig had. Bij mij is het vaak alles of niets, en Marieke zorgt voor de nodige balans. Ze moedigt me aan wanneer ik in een dipje zit, en relativeert wanneer ik te streng voor mezelf ben.

Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer energie heb. Ik kan nu dus fulltime werken en ook nog een leuke moeder en vrouw zijn.

— Vera

Het plan van Vera

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.