Nadine (32):

Ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld, zowel fysiek als mentaal

Nadine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nadine

Toen ik bijna drie jaar geleden startte met Personal Body Plan had ik geen idee welke impact dit zou hebben op mijn leven. Als 29-jarige wilde ik met een gezond BMI de 30 in.

Ik trainde thuis, omdat ik niet de sportschool in durfde. Al snel merkte ik de impact van in contact staan met je eigen lichaam. Ik ontdekte dat ik avontuurlijk ben en graag mijn persoonlijke grenzen opzoek of oversteek.

Na een jaar PBP@home en 20 kilo lichter, dacht ik wel klaar te zijn voor nieuwe avonturen. Zo fietste ik van mijn huis naar Santiago de Compostela! Toch ben ik in september opnieuw gestart, nu in de gym.

Nu ik op mijn lichaam durf te vertrouwen wil ik beter trainen om te zien waar mijn lichaam toe in staat is. En dat gaat sneller dan verwacht! Ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld, zowel fysiek als mentaal.

Ik ben zelf al mijn strengste coach. Daarom ben ik heel blij met Nour als super relaxte Personal Body Coach! Ze weet precies op welke manier ik het beste uit mezelf kan halen.

— Nadine

Het plan van Nadine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nadine

Nour Kassi (32)

4.5 / 5

355 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.