Nadia (27):

Ik ben pas acht weken bezig met Personal Body Plan en ik ben nu al ontzettend blij met de resultaten

Nadia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nadia

In de afgelopen jaren was ik flink wat aangekomen. Ik had het druk met werk, studie en leuke dingen en daarom schoot een gezonde levensstijl er een beetje bij in. Uiteraard zag ik dit ook in de spiegel, maar pas toen ik weer eens op de weegschaal stond, schrok ik mij echt rot. Dat was voor mij het moment om met Personal Body Plan te beginnen.

Ik ben pas acht weken bezig met Personal Body Plan en ik ben nu al ontzettend blij met de resultaten. Door onder andere de fijne hulp van mijn Personal Body Coach Judith Fonteijne heb ik mijn levensstijl al aardig kunnen aanpassen.

Het valt mij op hoeveel ik op een dag mag eten, zolang het maar de juiste dingen zijn. Ik ben weer trots wanneer ik in de spiegel kijk :).

— Nadia

Het plan van Nadia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nadia

Judith Fonteijne (35)

4.63 / 5

459 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.