Myrthe:

Ik heb ontzettend veel uit mijn plan gehaald.

Myrthe wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Myrthe

Na een reis van een paar maanden, waar ik naast veel mooie herinneringen ook een aantal extra kilo’s mee naar huis heb genomen, besloot ik te starten met Personal Body Plan.

Ook voor mijn reis was ik al langere tijd bezig met sporten en bewust eten, maar zag nooit echt resultaat. Ik hoopte dat Personal Body Plan hier een positieve verandering in kon aanbrengen. En of dat gelukt is! Door het goed bijhouden van mijn eten werd mij duidelijk dat ik niet altijd koos voor de beste verhoudingen en hoeveelheden op mijn bord. Ook bleef ik met sporten te veel hangen in dezelfde oefeningen, waar ik met mijn schema’s nu veel meer afwisseling en uitdaging ervaar.

Ik kan heel gedisciplineerd zijn en merk dat ik het nog steeds wel lastig vind om een goede balans te vinden tussen strak aan mijn plan houden en mezelf soms gunnen om er iets van af te wijken. Door de hulp van mijn Personal Body Coach Marinke kan ik daar wel steeds bewuster mee omgaan. Oftewel, ik ben ontzettend blij met wat ik het afgelopen half jaar uit mijn plan heb gehaald!

— Myrthe

Het plan van Myrthe

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Myrthe

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2883 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.