moniek (23):

Ik ben zo blij dat ik die stap uiteindelijk gemaakt heb

moniek wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van moniek

Ik was eigenlijk altijd al niet helemaal tevreden met mijn lichaam, maar ik deed er niks aan. Ik haatte de sportschool enorm, maar ik ben altijd wel fanatiek geweest met gym op school en ik voetbal al sinds mijn 6e op redelijk niveau, ook heel fanatiek dus.

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje op Instagram voordat ik zelf de stap durfde te zetten. Ik ben ZO blij dat ik die stap uiteindelijk gemaakt heb! Na altijd wat papperig geweest te zijn, voel ik me nu veel beter en kan ik echt nog gewoon genieten van een stuk chocola.

Ik vind zelf de sportschool enorm leuk nu! Voor al als je ziet hoeveel progressie je kan boeken, het geeft echt een fijn gevoel. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben nu zeker goed op weg!

Personal Body Plan heeft mij vooral inzicht gegeven in mijn levensstijl. Ik kan nog genieten van lekkere dingen, je hoeft jezelf niks te verbieden! Ik voel mij fitter dan ooit en ben op weg naar de beste versie van mezelf. Dat was nooit gelukt zonder Personal Body Plan!

— moniek

Het plan van moniek

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van moniek

Bjørn Hofman (34)

4.55 / 5

261 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.