Mitch (23):

Sinds maart ben ik 12.5 kilo afgevallen

Mitch wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mitch

Zo’n anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik wilde graag afvallen en had dit al vaker geprobeerd, maar ik vond maar geen manier die werkte voor mij.

Toen ik startte had ik direct het gevoel dat dit wel een manier kon zijn die mij zou liggen. Doordat je zelf alle keuze hebt met betrekking tot je voeding en het aantal keren dat je gaat sporten is het echt een levensstijl die je kan gaan ontwikkelen.

Niks is goed of fout, het is fijn om je eigen keuzes te maken. In het eerste jaar ging het met vallen en opstaan, maar mijn Personal Body Coach Jordi bleef me steunen. Dit heeft opgeleverd dat sinds maart 2020 12,5 kilo ben afgevallen.

Ik zit hierdoor veel lekkerder in mijn vel en kan veel meer genieten, ook van bijvoorbeeld uiteten gaan. Voorheen dacht ik dat lekker uiteten gaan en me aan mijn plan houden niet te combineren waren, maar gelukkig heb ik geleerd dat dit heel makkelijk gaat.

Ik heb heel veel gehad aan mijn coach Jordi Boer. Op momenten dat het minder ging bleef hij me steunen en hij voorziet me nog iedere week van tips waar ik ontzettend veel aan heb. Hij kan zich heel goed verplaatsen in mijn persoonlijke situatie en dit heeft zeker meegedragen aan het mooie resultaat.

Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb voor Personal Body Plan. Ik heb ontzettend veel geleerd en haal er iedere dag nog profijt uit.

— Mitch

Het plan van Mitch

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.