Mike (32):

Ik had dit alles niet kunnen bereiken zonder m’n Personal Body Coach

Mike wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mike

Ik was altijd een erg actieve sporter, en deed de laatste jaren voornamelijk veel aan hardlopen met hier en daar wat onderhoud in de sportschool. Op een geven moment werd ik minder positief over mijn fysieke gesteldheid, zowel qua kracht als qua uiterlijk.

Toen schreef ik mij voor Personal Body Plan in. Sinds ik ben begonnen, wil ik niet meer stoppen, en weet ik dat je altijd progressie kan maken (mentaal of fysiek)! Het is onwijs fijn om te zien dat hard werken loont, en leuk om dat via de metingen in de app ook te zien.

Ik begon met het “Muscle Building Plan”, maar ik had moeite om me in eerste instantie aan de voeding te houden, aangezien ik in de VS woon en ik het lastig vond om alles bij te houden. Uiteindelijk raakte ik erg gemotiveerd door het zien van progressie, en pakte ik het beter op.

In november 2018 ben ik overgestapt op het “Fat Ripping Plan” om meer definitie te krijgen. Het was weer lastig om in eerste instantie het voedingsplan te volgen, maar sinds januari zit het helemaal goed en loop ik over van motivatie door de progressie.

Ik had dit alles niet kunnen bereiken zonder m’n Personal Body Coach, Peter Derksen. Hij weet me altijd te motiveren en blijft eerlijk en positief, ondanks het vallen en opstaan. Hij heeft me laten inzien wanneer ik het in mezelf moet zoeken vs. wanneer de situatie gewoon geaccepteerd kan worden zoals het is.

— Mike

Het plan van Mike

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mike

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

849 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.