Inge:

Mijn Personal Body Coach houdt mij gemotiveerd

Inge wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Inge

Vol bewondering heb ik maanden gekeken naar de resultaten die de deelnemers van Personal Body Plan hebben behaald. Dit jaar word ik 30 en wat is een beter cadeau dan de beste versie van jezelf te worden!

Zelf had ik periodes van gezond eten maar zonder een stok achter de deur viel ik al snel terug in mijn oude gewoontes. Personal Body Plan bied mij die stok achter de deur. Mijn Personal Body Coach Kirsten Lammers, zij houdt mij gemotiveerd en op het rechte pad.

Uiteraard zijn er nog steeds momenten waarop ik iets lekkers eet maar dat weet ik nu beter te balanceren. Ik ben nu begonnen met mij tweede periode Personal Body Plan en de zichtbare resultaten geven mijn de motivatie om samen met mijn coach de tweede helft net zo hard te knallen. Bedankt Kirsten!

— Inge

Het plan van Inge

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.