Maaike (25):

Mijn doel was nooit zozeer ‘afvallen’, maar ik heb wel een weg gevonden die mij naar een meer gelukkige en sterke ‘ik’ brengt

Maaike wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Maaike

Een jaar of zeven geleden ging de knop al om. Ik zat niet lekker in mijn vel. Zowel letterlijk als figuurlijk. Mijn kleding zat niet lekker, alles zat strak of was te klein en ik voelde mij hierdoor onzeker.

Op eigen kracht, door een crash-dieet, viel ik bijna 15kg af, maar dit is natuurlijk niet erg gezond of lang vol te houden. Al kwamen de meeste kilo’s nooit meer terug. Ik ging de afgelopen jaren daarom op zoek naar andere manieren en leerde ook veel over training en voeding. Ik heb meerdere apps en programma’s gedaan maar ik miste steeds het volledige plaatje.

Intussen heb ik ook veel te verduren gehad op zowel psychisch als lichamelijk gebied. Ik had bijvoorbeeld ook altijd rugpijn en veel zenuwpijn. Daarnaast onderschat men nog steeds mentale problemen, mede doordat hier een taboe op rust en mist er kennis m.b.t. hoe mentale aandoeningen ook een effect hebben op je fysiek. Te denken aan pijnklachten, vermoeidheid etc. Ik was lange tijd bezig met het terugvinden van mezelf.

Gedurende die periode kwam ook Personal Body Plan op mijn pad. Een heel volledig programma, alles in één app bij de hand. Daarom besloot ik mij in te schrijven. Dit gaf mij weer een nieuwe structuur, een nieuwe focus. Heel erg fijn als je zoekende bent naar dat wat werkt voor jou, ook als je even geen zin hebt of als een bepaalde oefening niet lukt.

Ik moest dan ook erg wennen aan de andere manier van trainen. In de tussentijd ben ik ook gaan bloggen over allerlei zaken m.b.t. een eigen levensstijl en probeer ik ook anderen te helpen en te motiveren.

Mijn Personal Body Coach Susanne heeft mij ook geholpen door mij te leren lief voor mezelf te zijn en te doen waar ik zelf gelukkig van wordt. Ook geef ik nog steeds dansles, en daar wordt ik ook nog steeds heel blij van. Dit is goed te combineren met Personal Body Plan en soms zelf een aanvulling vanwege het gebruik en sterker maken van bepaalde spieren. Mijn doel was nooit zozeer ‘afvallen’, maar ik heb wel een weg gevonden die mij naar een meer gelukkige en sterke ‘ik’ brengt. Op zowel fysiek- als mentaal gebied.

— Maaike

Het plan van Maaike

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.