Michael (42):

Sinds 13 januari ben ik 10 kilo afgevallen en zit ik veel lekkerder in mijn vel

Michael wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Michael

Personal Body Plan zorgt voor structuur in mijn leven. Het tracken van de voeding (wat ik nog steeds erg leuk vind om te doen) zorgt ervoor dat ik elke dag de juiste macro’s binnenkrijg.

Sinds 13 januari ben ik 10 kilo afgevallen en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Alhoewel ik nog steeds vrij laag zit in mijn kcal (rond de 2150), merk ik dat mijn gewicht constant rond de 91 kg blijft. Wat mij betreft prima.

Omdat ik nu weer lekker 3x per week naar de sportschool kan gaan, en dus zwaarder kan trainen, wil ik binnenkort spieropbouw gaan doen in plaats van Fat Ripping. Dit alles uiteraard in overleg met mijn Personal Body Coach Margot Pors (@gooow).

Margot is erg betrokken bij het hele proces en zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf. Ook ben ik erg tevreden over het overleg over de vervolgstappen in mijn Personal Body Plan traject.

— Michael

Het plan van Michael

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michael

Margot Pors (38)

4.85 / 5

1469 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.