Michael (39):

De gedragslessen geven mij een goed overzicht van wat er anders kan en hoe je dit kunt bereiken

Michael wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Michael

Ik ben een trotse vader van drie kinderen en heb daarnaast een eigen bedrijf.

Ik was al veel bezig met sport, krachttraining, golfsurfen, suppen, snowboarden en skiën. Het sportieve gedeelte was dus al aanwezig. Ik wilde me daarom ook richten op mijn gedrag en voeding.

De gedragslessen helpen mij daarbij heel goed. Het wordt overzichtelijk wat er anders kan en hoe je dit kunt doen. Daarnaast wilde ik dus bewust naar mijn voeding gaan kijken en wat dat zou kunnen betekenen. Maar aangezien ik kinderen heb wilde ik wel gewoon hetzelfde kunnen eten. Dat lukt tot nu toe aardig.

Soms is het wel aanpoten, maar ik ben nu al verbaasd van het resultaat in 12 weken. Ik ben zeer benieuwd hoever ik ga komen, eigenlijk wil ik deze zomer gewoon strak in mijn vel zitten.

Mijn Personal Body Coach Bob Franssen (@pbpcoach_bob) helpt me hierin erg goed. Hij geeft goed en fijn en heeft altijd tips voor mijn trainingen.

— Michael

Het plan van Michael

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michael

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2392 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.