Jara (34):

Met Personal Body Plan lukt het mij om er stap voor stap een gezonde levensstijl van te maken.

Jara wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jara

In het verleden ben ik wel eens 30 kilo verloren met het cambridge dieet. Vervolgens raakte ik zwanger en kwamen die 30 kilo er ook zo weer aan. Na vele (crash)diëten, het bijbehorende jojo-effect en een schouderblessure kwam ik in een vicieuze cirkel terecht. Ik heb hier lang in gezeten en voor ik het wist woog ik bijna 123 kilo. Ik wist dat ik niet nog zwaarder wilde worden.

Vorig jaar ben ik op zoek gegaan naar een oplossing die gericht is op de levensstijl en een duurzame gedragsverandering. Toen kwam ik bij Personal Body Plan uit. Met Personal Body Plan en de dagelijkse gedragslessen lukt het mij om die knop om te draaien. Ik leer dat het geen dieet is, maar een levensstijl.

Ook nu heb ik nog weleens een terugval, maar die is niet meer zo groot als eerst en ik pak het weer op. Mijn Personal Body Coach Leontine geeft hiervoor ook goede tips. Het is fijn om een stok achter de deur te hebben.

Ik heb nog een lange weg gegaan, maar ik ben ook al een eind op weg. Uiteraard zal ik mijn volgende progressie ook weer delen.

— Jara

Het plan van Jara

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jara

Leontine Verhoeks (44)

4.41 / 5

205 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.