Merel (34):

Ik ben zo ongelofelijk trots op wat ik tot nu toe heb bereikt

Merel wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Merel

Ik ben 4 jaar geleden gestart met Personal Body Plan en dat ging echt lekker! Na ongeveer anderhalf jaar kreeg ik te maken met een spierziekte, genaamd Neuralgische Amyotrofie.

Dit is een aandoening van de zenuwen die wordt gekenmerkt door terugkerende heftige aanvallen van pijn in de schouder, nek arm en/of hand, gevolgd door een gehele of gedeeltelijke verlamming van de spieren op deze plaatsen.

In een jaar tijd kreeg ik 3 aanvallen, waardoor ik mijn rechterarm/schouder niet of nauwelijks kon gebruiken. Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen sporten. Ik werd een stuk ongelukkiger en lette niet daarnaast ook niet meer op mijn voeding.

Augustus 2019 ben ik met mijn man vertrokken op wereldreis. Hij spoorde mij aan om mee te gaan naar de sportschool. Maar bepaalde oefeningen lukten gewoon niet. Op de reis werd ik steeds minder tevreden met mijn lichaam.

Toen ik terugkwam was ik het zat om mij te focussen op wat ik niet kon. Ik besloot het roer om te gooien. Ik heb mij weer aangemeld bij Personal Body Plan en ik ben zo ongelofelijk trots op wat ik tot nu toe heb bereikt.

Ik zal in gewichten nooit meer het niveau kunnen halen als 4 jaar geleden, maar dat maakt niks uit. De mentale progressie die ik heb geboekt is megagroot en die was voor mij echt het allerbelangrijkst.

Mijn Personal Body Coach Gaby Jacobs (@gaby_jacobs) word ik iedere week gemotiveerd om de gemaakte progressie te omschrijven en door te zetten. Ze stelt kritische vragen, zodat ik goed nadenk over waarom ik de dingen doe. Zij is eerlijk en direct. Ook als ik even de focus laat verslappen, blijft zij contact zoeken.

— Merel

Het plan van Merel

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Merel

Gaby Jacobs (31)

4.79 / 5

973 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.