Melissa (26):

Inmiddels ben ik bijna 10 kilo kwijt en heel wat centimeters

Melissa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Melissa

Ik was altijd al zoekende, dan weer kilo’s eraf en dan weer erbij. Totdat ik Personal Body Plan voorbij zag komen. Ik zag de resultaten van anderen en besloot dat ik dit ook kon.

Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb! Inmiddels ben ik bijna 10 kilo kwijt en heel wat centimeters. Verder voel ik me heel energiek en ga ik niet meer met tegenzin sporten, maar kijk ik hiernaar uit.

Mijn Personal Body Coach Bart Wiendels (@bodyplanb) heeft mij heel erg geholpen in het zoeken naar de balans. Veel tips heb ik gekregen waar ik veel aan heb gehad.

Ik had erg veel moeite als ik uiteten ging dat ik niet teveel at of veel slechte dingen en bijvoorbeeld in de weekenden met alcohol (want ja dat is ook een boosdoener). Ik wil hem heel erg bedanken voor de goede tips en motivatie ook als het even minder ging.

— Melissa

Het plan van Melissa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Melissa

Bart Wiendels (25)

4.6 / 5

42 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.