Max (27):

Door Personal Body Plan ben ik mij meer bewust geworden van voeding!

Max wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Max

Voordat ik met Personal Body Plan begon, heb ik drie jaar hardgelopen en gefitnest. Maar na enige tijd merkte ik dat er minder progressie zichtbaar was. Voor de jaarwisseling van 2019 heb ik ervoor gekozen om samen met mijn vriendin Personal Body Plan te gaan doen.

Mijn doel was meer spiermassa kweken en inzicht te krijgen in voeding. Samen met mijn Personal Body Coach Stefan is dit meer dan gelukt. De trainingsschema’s met daarbij het soort oefeningen en manier van uitvoeren hebben mij enorm geholpen. Dit in combinatie met de voeding die nodig was.

In de zes maanden heb ik eerst drie maanden spier opgebouwd en tot slot vet verbrand. Door Personal Body Plan ben ik mij meer bewust geworden van voeding en de manier van oefeningen uitvoeren. Dit heeft mij verder geholpen met het doel dat ik voor ogen had.

Samenvattend heeft Personal Body Plan mij inzicht gegeven in sport en voeding. Steven heeft mij geholpen in de uitvoering van de oefeningen en het aangeven van grenzen. Steven zorgde daarnaast voor extra diepgang in de oefeningen door eigen kennis toe te passen. Hij is een erg persoonlijke, enthousiaste en duidelijke Personal Body Coach.

— Max

Het plan van Max

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Max

Steven Telen (31)

4.67 / 5

144 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.