Matthijs:

Ik ben het meest trots op mijn mentale progressie.

Matthijs wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Matthijs

Een jaar geleden had ik totaal geen zelfvertrouwen meer en ging ik door het leven met een heel negatief zelfbeeld. En toen was daar Personal Body Plan!

In mijn eerste periode ben ik 12 kilo afgevallen en daarna begon ik met het Muscle Building Plan. Al een jaar lang is Jeffrey Goos mijn Premium Coach en ik had dit niet zonder hem willen of kunnen doen. Hij zit er bovenop en wil alleen maar het beste voor je!

Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik nu een compleet andere levensstijl heb. Een levensstijl waar ik me heel prettig bij voel. Als ik een keer bier wil drinken of een stroopwafel wil eten, dan kan dat zonder schuldgevoel en zonder het verliezen van resultaat. Zowel fysiek als mentaal heb ik zó veel geleerd. Over voeding, koken, gezondheid en training, maar het meest blij ben ik met mijn mentale progressie. Ik ga weer vol trots door het leven en ik sta nu weer met alle plezier in m’n onderbroek voor de spiegel.

— Matthijs

Het plan van Matthijs

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Matthijs

Jeffrey Goos (30)

4.72 / 5

2949 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.