Mark:

Ik heb nu de juiste middelen en het juiste doel om aan de beste versie van mezelf te werken.

Mark wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mark

Zoals veel mensen volgde ik Personal Body Plan al een tijd via Facebook. Ik zag alle fantastische transformaties voorbij komen en ik wilde dit eigenlijk ook. Op een gegeven moment was ik niet meer tevreden met wat ik in de spiegel zag, toen heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben eind april begonnen met mijn eigen transformatie.

Ik was al een tijd bezig met gezond eten en sportte al veel maar zonder wezenlijk resultaat. Met behulp van PBP en mijn Personal Body Coach Tim Lohrmann heb ik de juiste middelen en het juiste doel om aan de beste versie van mezelf te werken.

Mijn coach denkt actief met me mee, heeft me gemotiveerd om na te denken over mijn doelen en aangemoedigd om vragen te stellen om de HOE en WAAROM te leren begrijpen, niet alleen de WAT, van training, voeding en alles daar tussenin.

Ik heb geleerd dat de boog niet altijd gespannen hoeft te staan. Dankzij Tim zie ik in dat je gewoon kunt genieten van eten en drinken en nog steeds resultaten kan boeken. Met de 80 / 20 regel eet je gezond maar kan je ook lekker genieten.

Consistentie is het magische woord. Door consistent te trainen en te eten zal je snel resultaat zien. Na de eerste 4 weken waren de resultaten al verbazingwekkend. Het resultaat dat ik in slechts 24 weken heb weten te bereiken had ik nooit durfen dromen. Maar ik ben nog niet klaar. Ik ga nu lekker verder met de PBP Muscle Building plan.

Mocht je twijfelen om te beginnen met PBP dan zou ik aanraden om het gewoon te doen. Het is de beste investering in jezelf die je kan doen.

— Mark

Het plan van Mark

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mark

Tim Lohrmann (33)

4.71 / 5

1548 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.