Marije (22):

Die stok achter de deur is echt ontzettend handig

Marije wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marije

Voordat ik begon met Personal Body Plan voelde ik me al een tijdje niet meer zo fijn in mijn eigen lichaam. Ik merkte dat ik allesbehalve fit was en dat het gezond eten heel moeizaam ging. Ik houd gewoon zo van snoepen, snacken en borrelen! Ik dacht dat er geen manier zou zijn om dit te kunnen voegen in een afvalplan en daarom gaf ik vaak al snel de moed op.

Toen las ik over Personal Body Plan en dat trok mijn aandacht. Ik schreef me in! Nu ben ik ondertussen al drie maanden bezig en het gaat top. Ik ben nog steeds lekker aan het borrelen en snoepen, maar heb geleerd om veel beter naar mijn lichaam te luisteren. Ik zie zelfs spieren die beginnen te groeien!

Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn in mijn relatie met eten en sport, want ik ga ook nog regelmatig de mist in. Maar het gaat om het leerproces en het aannemen van een nieuwe levensstijl en ik weet zeker dat Personal Body Plan me daar nog zo veel meer bij gaat helpen.

Mijn Personal Body Coach Noor Oostenveld (@fittermetnoor) is een topper en weet mij elke week weer even aan te sporen om door te zetten en te knallen. Die stok achter de deur is echt ontzettend handig.

Ik hoop dat mensen door mijn verhaal geïnspireerd raken om te beginnen met Personal Body Plan, want het voelt zo fijn om goed naar je lichaam te leren luisteren en om te trainen. Ik voel me zo veel energieker dan eerst! Ik heb ook echt zin om te bewegen en dat had ik eerder nooit. Ik kan het iedereen aanraden!

— Marije

Het plan van Marije

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.