Manuel:

Met een realistisch doel voor ogen is het easy.

Manuel wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Manuel

Na een bourgondische levensstijl en een vakantie waar ik echt veel te veel had gegeten, wilde ik mijn sportritme weer oppakken. Personal Body Plan was de stok achter de deur. Het geeft mij houvast. Het is op het begin wel even wennen om iets minder te eten dan ik deed. Samen met mijn Premium Coach Daniel zochten we naar de juiste balans. De 80/20 regel was voor mij een uitkomst voor het vinden van balans. Ik heb nog steeds een bourgondische levensstijl, maar ik ben mij er wel van bewust wat ik eet. Sporten is nu iets vanzelfsprekends geworden.⠀

Met een realistisch doel voor ogen is het zo easy en kan iedereen het gewenste resultaat behalen. Ik ben nu klaar met mijn eerste halfjaar. Ik ben nu begonnen aan Personal Muscle Building Plan.

— Manuel

Het plan van Manuel

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.