Lynn (23):

Ik voel mij fitter en ik zit lekkerder in mijn vel

Lynn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lynn

In het verleden heb ik veel pogingen gedaan om in mijn gewenste shape te komen. Over voeding had ik voldoende kennis om aan de slag te gaan, maar ik deed qua sporten en bewegen maar wat.

Hierbij boekte ik nooit de gewenste vooruitgang. Een half jaar geleden ben ik gestart met Personal Body Plan. Ik train nu iedere week consequent en ik weet precies wat ik moet doen, waardoor ik veel vooruitgang boek!

Sinds een tijdje word ik gecoacht door Monica Esposito (@mm_esposito). Zij weet mij altijd enorm te motiveren en ze staat elke week weer klaar met goede tips en motiverende woorden.

Ik voel mij fitter en ik zit lekkerder in mijn vel. Ook heb ik, niet geheel onbelangrijk, een positievere mindset ontwikkeld.

Zonder Personal Body Plan was dit nooit gelukt. Ook vind ik het enorm motiverend om van mensen om mij heen te horen dat ze gemotiveerd raken door mijn progressie. Ik heb mijn abonnement voor volgend jaar zelfs alweer verlengd!

— Lynn

Het plan van Lynn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.