Lotte (23):

Ik ben enorm trots als ik naar mijn progressie foto’s kijk!

Lotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lotte

Voordat ik begon aan Personal Body Plan had ik nooit zin om te gaan sporten. Ik kon me niet motiveren om naar de sportschool te gaan en vond hier altijd wel een excuus voor. Ook besteedde ik niet veel aandacht aan mijn voeding en at ik gewoon waar ik zin in had. Ik ben nooit echt ”dik” geweest, maar een beetje meer controle met eten kon geen kwaad. Ik begon aan Personal Body Plan, omdat het mij het gevoel gaf dat ik dan die stok achter de deur had.

En mijn gevoel klopte. Ik ben ondertussen al ruim negen maanden bezig en ik werk zo hard aan mijn lichaam. Ik ben enorm trots als ik naar mijn progressiefoto’s kijk! Ik had dit nooit uit mijzelf kunnen bereiken. Uiteindelijk doe je het natuurlijk voor jezelf. Maar vooral in het begin kreeg ik motivatie en energie, omdat ik wist dat er iemand meekeek en ik diegene niet teleur wilde stellen. Na de eerste progressie foto’s merkte ik al snel verschil en dat voelde goed!

Zo goed dat ik nu gemotiveerder ben dan ooit. Ik heb veel geleerd met betrekking tot de vier pijlers en mijn passie voor fitness is geboren. Ik heb mij nog nooit zo fit gevoeld. Ook ben ik begonnen met hardlopen en ik ren volgend jaar de marathon van Rotterdam, so excited! Als je nog twijfelt om je aan te melden zou ik het zeker doen! Hard work pays off en de manier van Personal Body Plan werkt echt. Je maakt het je helemaal eigen door je eigen lifestyle hierin te vinden.

Mijn Personal Body Coach Jop heeft een erg enthousiaste en positieve manier van coachen. Mocht je een keer de mist in gaan, dan hoef je niet bang te zijn dat je op je kop zal krijgen. Hij motiveert me direct om het weer op te pakken en door te gaan!

— Lotte

Het plan van Lotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lotte

Jop Janssen (30)

4.71 / 5

1031 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.