Loes (24):

Ik zit goed in mijn vel en ga oprecht met veel plezier naar de sportschool

Loes wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Loes

Ik volgde Personal Body Plan al een tijd en keek altijd vol bewondering naar die mooie resultaten. Ondertussen was ik op eigen houtje al wat kilo’s afgevallen, maar een strak lichaam was nog ver te zoeken. En ik zat helemaal niet goed in mijn vel. Ik voelde me niet prettig en keek op tegen de zomer. Ik wilde mij zó graag beter voelen, maar wist totaal niet hoe. De wil was er, maar ik wist niet waar ik moest beginnen.

Ik ging in de sportschool aan de slag met een trainingsschema en probeerde zo min mogelijk te eten. Wanneer ik dan een lekker etentje had of was gaan borrelen met vriendinnen had ik een ontzettend schuldgevoel. Al mijn moeite was dan voor niets geweest.

In april 2018 was ik er helemaal klaar mee. Ik schafte het boek ‘The Fat Burning Guide’ van Tom Barten aan. Toen wist ik het zeker: ik ga me aanmelden voor Personal Body Plan. En dat was mijn beste beslissing ooit! Dankzij de hulp van mijn Personal Body Coaches Marinke en Frederique heb ik een balans kunnen vinden tussen lekker eten en een gezonde lifestyle.

Marinke en Frederique hebben mij heel erg geholpen met de juiste keuze maken in voeding. Maar ook welke mindset hierbij komt kijken en dat je moet genieten van het gehele proces. Voor alle vragen die ik had kon ik bij hen terecht. Maar ze waren er ook als ik het soms even niet meer zag zitten en me down voelde. Ze zijn geweldig en geven hele concrete tips waar ik echt iets aan heb gehad.

Ik zit goed in mijn vel en ga oprecht met veel plezier naar de sportschool. Een lekker etentje of een borreltje past prima in mijn plan en daar kan ik zonder schuldgevoel van genieten. Deze nieuwe lifestyle heb ik mezelf eigen gemaakt en ik geniet van ieder moment! Het is niet altijd makkelijk, maar als de wil er is dan kun je het. Balance is key!

— Loes

Het plan van Loes

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.