Lissa (25):

Ik ben trots op mijn lichaam

Lissa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lissa

Hoe lang ik getwijfeld heb om dit te delen. Mijn persoonlijke reis naar mezelf begon ongeveer een jaar geleden. Ik was nog niet heel bewust van wat ik fout deed. Ik was altijd het dunne meisje geweest, zag mezelf nog steeds als de ballerina die ik als 12-jarige was.

Ik at dus ook maar wat ik wou, wanneer ik dat wou. Ik was bijna zelfs verslaafd aan Coca-Cola. Een lichaam en vooral een vrouwelijk lichaam verandert zoveel. En daarom deel ik het ook.

Voor geen van de twee foto’s moet ik me schamen. Of verantwoorden. Ik koos er zelf voor om mezelf meer Lissa te willen voelen. Tijdens mijn reis leerde ik volkoren en meergranen producten nuttigen, Coca-Cola werd Cola Zero en 1 zak chips per dag werd een zak popcorn per week.

Mijn Personal Body Coach Kasia was daarin heel belangrijk. Ze is mijn wekelijkse portie zonneschijn. Wanneer ik aan mezelf twijfel, of mijn progressie niet fysiek zie, krijgt ze mij altijd weer op de juiste weg. Topcoach! Dankjewe! ❤️

Dit lichaam is de buitenkant. En die buitenkant toont nu zoveel meer hoe ik mij aan de binnenkant voel. En dat is zalig. Mijn pad is nog niet voorbij, de dagelijkse struggles zijn er nog steeds.

Ondertussen ben ik zo fan geworden van de trainingen dat ik mezelf elke week weer uitdaag om alles te geven. Had ik nooit gedacht. Ik ben trots op mijn lichaam dat zoveel sterker wordt.

Zo sterk dat zelfs ik, rugpatiënt for life, zelf mee haar droomhuis kan bouwen met de man van haar leven. Zo dankbaar. Zo gelukkig. Zo goed bezig. En tegelijk nog een mooie weg te gaan.

— Lissa

Het plan van Lissa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.