Merel:

Kritisch zal ik altijd blijven, maar nu op een gezonde manier!

Merel wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Merel

Ik ben 16 weken geleden begonnen aan mijn Personal Body Plan. ⠀

Mijn zusje heeft het mij aangeraden. Ik begon met een flinke blessure aan mijn knie want ik was gevallen met skiën met als resultaat knieschijf uit de kom. Mijn Personal Body Coach Roel heeft hier veel rekening mee gehouden en had altijd goede tips. ⠀

Mijn zusje is een half jaar op wereldreis gegaan en ik zou haar opzoeken in Maleisië. Mijn doel was dus om tevreden in de spiegel te kunnen kijken, tegen de tijd dat ik haar zou opzoeken. Samen met Roel die mij door dik en dun (haha) heeft gesteund ben ik deze reis aangegaan. ⠀

Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar als ik in de spiegel kijk zie ik een hele mooie en zelfverzekerde vrouw. Alles staat me weer mooi en ik ben nu al zó blij. Het belangrijkste wat Roel mij heeft geleerd is om mezelf mooi te vinden en daar word ik zó gelukkig van. Kritisch zal ik altijd blijven, maar nu op een gezonde manier!

— Merel

Het plan van Merel

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Merel

Roel Blom (32)

4.84 / 5

1769 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.