Koen (28):

Mijn resultaat is zelfs beter geworden dan de vorige keer

Koen wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Koen

Ik had eerder Personal Body Plan gedaan en dat was me goed bevallen. Ik was toen een tijdje gestopt en ik merkte dat ik toch meer en ongezonder ging eten. Daardoor begon ik weer te groeien. Dat wilde ik niet. Ik was namelijk twintig kilo afgevallen en ik wilde niet meer terug!

Daarom heb ik Personal Body Plan weer opgepakt. Door het voedingsoverzicht, trainingsschema en de coaching krijg ik de duidelijkheid die ik nodig heb om mijn doelen te behalen. Daarnaast krijg ik houvast om mij hieraan te houden!

Mijn resultaat is zelfs beter geworden dan de vorige keer en hier ben ik best wel trots op! Ik wil straks verder om spieren op te bouwen en mijn lange termijn doel is dat ik mijn resultaat wil behouden en onderhouden. En hier wil ik heel graag mee verder :)!

 

— Koen

Het plan van Koen

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Koen

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3240 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.