Kevin (26):

Ik ben onwijs blij met de progressie die ik heb geboekt!

Kevin wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Kevin

Sinds het begin van Personal Body Plan ben ik bijna 8 kilo afgevallen. Ik zit nu een stuk beter in m’n vel en ben onwijs blij met de progressie die ik heb geboekt!

Mijn vriendin wilde al heel lang beginnen met Personal Body Plan maar ik heb altijd gedacht dat dit niets voor mij was. Toen zij met haar plan begon was ze super enthousiast en boekte snel progressie. Reden voor mij om het toch te proberen!

Ik heb voor Personal Body Plan ook jaren krachttraining gedaan maar liet het eten een beetje voor wat het was. Ik wist dat voeding belangrijk is, maar ik had geen idee dat het zoveel invloed heeft. Nu met eigen ogen gezien te hebben wat er allemaal mogelijk is, wil ik niet meer terug. Ik heb super veel geleerd over voeding en kan nu heel goed zelfstandig inzien wat ik allemaal moet/kan eten. Natuurlijk geniet ik af en toe nog van een pizza met een biertje erbij, want het moet wel leuk blijven.⁠

Mijn coach Guus heeft mij veel geholpen tijdens mijn plan. In het begin was alles nog nieuw en kon hij mij altijd helpen als ik iets niet begreep. Maar ook als ik gewoon nieuwsgierig was, kon hij al mijn vragen over training en voeding goed beantwoorden. Het was ook wat lastig om te beseffen dat er iemand met je mee kijkt, omdat ik toch bang was dat ik het fout zou doen. Maar langzamerhand besefte ik dat het juist fijn is, want daardoor ga je toch beter het proces door. En het is helemaal leuk als je dan te horen krijgt dat je heel goed bezig bent!⁠

— Kevin

Het plan van Kevin

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kevin

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2274 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.