Kate (22):

Personal Body Plan heeft mij een gezonde levensstijl opgebracht, waardoor ik beter in mijn vel zit en mij fit voel

Kate wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kate

In januari besloot ik om mij aan te melden bij Personal Body Plan. Daarvoor sportte ik wel, maar dit deed ik zonder duidelijk doel en ik wist niet veel van voeding af. Ik had geen uitgebalanceerd voedingspatroon en at eigenlijk gewoon waar ik op dat moment zin in had.

Daarnaast dacht ik dat meedoen aan het Personal Body Plan voor mij ook echt een stok achter de deur zou zijn. Dit had ik namelijk nodig. Ik heb in de afgelopen maanden mogen leren wat een gezonde leefstijl met je lichaam doet. Ik voel me nu fit en sterk.

Voor Personal Body Plan heb ik al eens geprobeerd af te vallen. Zonder succes, omdat ik niet wist hoe. Ik verbood mijzelf allemaal eten en dit is op lange termijn niet vol te houden.

Bij Personal Body Plan werkt dit niet zo. Je leert om goede keuzes te maken en je hoeft jezelf absoluut niet uit te hongeren om af te kunnen vallen. Daarnaast kan je ook blijven genieten van iets wat misschien niet zo gezond is.

Nu, een paar maanden later ben ik nog steeds ontzettend blij dat ik mij heb aangemeld. Personal Body Plan heeft mij een gezonde levensstijl opgebracht, waardoor ik beter in mijn vel zit en mij fit voel.

— Kate

Het plan van Kate

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.