Jurgen (41):

Ik voel me energieker, fitter en meer in balans

Jurgen wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jurgen

Hoewel ik altijd al bewust bezig was met gezond leven, eten en regelmatig sporten, ben ik in maart begonnen met Personal Body Plan. Ik wilde een omkeer en nieuwe inzichten krijgen en daarnaast een nieuw ritme in gezonde voeding en sporten.

Als doel had ik om als 40+’er goed (of nog beter) voor mezelf te zorgen en daar mijn leven lang plezier van te hebben. Ik ben erg blij met het resultaat so far!

Twaalf kilo lichter, wat voornamelijk vetmassa is. Ik voel me energieker, fitter en meer in balans. Ik ben me meer bewust van wat ik eet, wat dat met me doet terwijl ik het gevoel heb dat ik nog steeds alles ‘mag’ eten.

De trainingsschema’s helpen me om gerichter en met meer variatie te sporten, wat het leuker maakt voor mij. Nu op naar de next step: nog een stapje fitter en wat meer spiermassa erbij (zonder al teveel vetmassa)!

— Jurgen

Het plan van Jurgen

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jurgen

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

900 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.