Joyce:

Inmiddels sport ik vier keer per week

Joyce wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Joyce

Ik dacht er al een hele tijd aan om weer fanatiek te gaan sporten en op mijn gewicht te letten. Maar hoe goed ik ook begon aan het begin van de week, aan het eind van de week gaf ik weer op. Hoewel ik mezelf nooit echt dik heb gevonden, wilde ik wel graag weer lekker in mijn vel zitten. Vroeger turnde ik 14 uur per week en ik miste het feit dat ik fit was en een mooie blokjes buik had. Uiteindelijk heb ik me toch ingeschreven en Personal Body Plan is mijn stok achter de deur geworden. ⠀

Ik begon met het Fat Burning Plan en ben halverwege overgestapt op het muscle shaping plan. Inmiddels sport ik 4x per week en vul ik nog steeds de voedingsschema’s in. Om mezelf te blijven motiveren ben ik een blog begonnen en ga ik vaak met vriendinnen sporten. ⠀

Het contact met mijn Personal Body Coach Barbara van Blijswijk is heel fijn en ze laat me zelf uitvinden wat werkt voor mij, zodat ik Personal Body Plan in mijn leven kan verwerken en bewust nadenk over de keuzes die ik maak. Natuurlijk heb ik ook wel eens een weekje dat ik denk, pff deze keer ga ik uiteten in plaats van sporten. Maar gelukkig heeft Personal Body Plan een blijvend effect op mijn lichaam en ga ik weer trots het strand op!

— Joyce

Het plan van Joyce

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joyce

Barbara van Blijswijk (41)

4.24 / 5

2477 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.