Joyce:

‘Doe wat werkt voor jou’ heeft me over de streep getrokken

Joyce wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joyce

Toen ik foto’s zag van 3 jaar terug baalde ik. Slank, vol zelfvertrouwen en bikiniproof. Hoe komt het dat ik dat nu niet meer van mezelf kan zeggen? Heel graag wilde ik weer terug naar het lichaam waar ik trots op kan zijn. Zoekend naar de beste manier begon ik steeds meer te lezen en te zien (progressiefoto’s) over Personal Body Plan. ‘Doe wat werkt voor jou’ heeft me over de streep getrokken.⠀

Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn maar ik ben wel trots op wat ik nu al bereikt en geleerd heb. Ik heb een manier voor mezelf gevonden om een gezonde levensstijl te combineren met wat ik lekker en leuk vind. Je hoeft dus niet alleen maar af te zien om in shape te komen!⠀

Waar ik in het begin twijfels over had, het veranderen van je levensstijl, weet ik nu dat het voor mij het middel is om je doelen te bereiken. De mindset die ik nu heb zal me helpen dit vol te houden zodat ik mijn uiteindelijke doelen zal bereiken. Dankbaar ben ik mijn Personal Body Coach Kirsten, onwijs fijn om iemand naast je te hebben die je de juiste richting op stuurt en waar altijd op kan rekenen!

— Joyce

Het plan van Joyce

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joyce

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4835 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.