Jordy (24):

Ik had veel keuzes in voeding en daardoor kon ik het ook volhouden!

Jordy wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jordy

Ik voelde me futloos en zat altijd op de bank. McDonalds was mijn beste vriend, maar als ik daarna voor de spiegel stond besefte ik dat ik niet goed bezig was. Het was tijd voor verandering en ik schreef me voor Personal Body Plan in!

Ik had gewone voedingsschema’s geprobeerd, maar hierbij kon ik niet zelf kiezen wat ik wilde eten. Bij Personal Body Plan was dit heel anders. Ik had veel keuzes in voeding en daardoor kon ik het ook volhouden.

Ook de extra hulp van mijn Personal Body Coach Julian is handig. Hij helpt me met het krijgen van goede informatie en ik hoef zelf niet alles op te zoeken. In mijn ogen zijn hij en Personal Body Plan echte aanraders.

— Jordy

Het plan van Jordy

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.