Jerry:

De verandering in levensstijl heeft me goed gedaan

Jerry wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jerry

Nadat ik de zomervakantie achter de rug had, was het tijd voor een verandering. De pijn na een werkdag of het opstaan met een zere rug was ik zat. Daarom besloot ik, mede op aanraden van mijn vrouw en dochter (die het beiden ook doen), mij op te geven voor Personal Body Plan.

De verandering in levensstijl heeft me goed gedaan en ik heb er de regelmaat inmiddels redelijk in gevonden. Ik volg het Fat Ripping Plan en train drie per week in de sportschool. Dat voelt goed.

Mede door mijn Personal Body Coach Leroy Degener. De aanpak van Leroy past bij mij! Kritisch daar waar nodig, maar ik krijg ook de complimenten na een goede week. Zijn tips zijn ook zeer nuttig.

— Jerry

Het plan van Jerry

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jerry

Leroy Degener (34)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.