Jarald (34):

Door Personal Body Plan heb ik het belang van de juiste voeding ingezien

Jarald wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jarald

Na twee eerdere periodes, heb ik begin dit jaar besloten om weer met Personal Body Plan te starten. Ondanks de nodige kennis en ervaring is het toch fijn om onder andere een Personal Body Coach te hebben die je ook het nodige bij kan leren.

Tijdens het traject heb ik besloten om zelf ook coach te worden, omdat ik nog meer verdieping zocht en deze kennis graag met anderen wil delen.

Toen was daar ineens het coronavirus en moesten er de nodige aanpassingen gedaan worden in het trainen. Hierdoor heb ik nogmaals het belang van de juiste voeding ingezien en daardoor heb ik toch mijn vetpercentage kunnen verlagen.

Mijn Personal Body Coach Derek (@insane_dlb) is nuchter en recht door zee. Hij heeft geholpen met goede tips en was de stok achter de deur die ik nodig had. Ik ben bijna op het punt waar ik wil zijn en zal dan het Muscle Building plan gaan volgen.

— Jarald

Het plan van Jarald

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jarald

Derek Brison (37)

4.21 / 5

1289 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.