Iris (25):

Ik ben 23 kilo kwijt!

Iris wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Iris

Twee jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel, ik was onzeker en had weinig energie. Er moest iets gebeuren. Ik had Personal Body Plan al een paar keer voorbij zien komen op social media en dacht waarom ook niet.

Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik ben 23 kilo kwijt, heel wat centimeters en ben een stuk fitter. Nu ga ik weer met plezier shoppen en ben ik een stuk zekerder van mijzelf. En om al die gekregen energie kwijt te raken sport ik veel. Cardio en kracht.

Mijn Personal Body Coach Lisa van den Burg (@xlisa.pbp) is een stok achter de deur. Ze stuurt elke week even een berichtje dat ik goed bezig ben of met een tip waar ik weer verder mee kan. Topper!

Als je nog twijfelt over Personal Body Plan: gewoon doen!

— Iris

Het plan van Iris

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.