Irene (30):

Ik ben nu meer dan 20 kilo en vele centimeters kwijt

Irene wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Irene

Ik ben begonnen met Personal Body Plan omdat ik het beu was hoe ik eruit zag en hoe ik me in mijn eigen lichaam voelde. Ik zag de resultaten van andere pbp’ers en ik ben de uitdaging aangegaan.

Ik heb hier geen moment spijt van! Ik ben begonnen met Fat Burning onder begeleiding van Persona Body Coach Nynke Minnema (@pbpcoachnyn). Ik heb heel veel aan haar gehad!

Ze gaf me de juiste handvaten, motiveerde me als ik even geen zin had en gaf me bruikbare tips om alles in mijn onregelmatige werk te passen! Ik ben nu meer dan 20 kilo en vele centimeters kwijt! Ik voel me fit en blij in mijn eigen lichaam!

Ik sta nu aan het begin van Muscle Shaping om meer spierdefinitie te krijgen. Ik heb heel veel zin om deze uitdaging aan te gaan en ik heb een nieuw doel om naar toe te werken!

Personal Body Plan heeft me trots gemaakt op mezelf en waar ik toe in staat ben! En bovenal: dit heb ik bereikt zonder dingen te laten en volledig te kunnen blijven genieten van het leven!

— Irene

Het plan van Irene

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.