Tjitske (26):

Inmiddels ben ik bijna 15 kilo kwijt, voel ik me een stuk fitter en zit ik beter in mijn vel

Tjitske wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tjitske

Tijdens mijn studententijd heb ik altijd heel erg genoten van een borrel of een dinertje op z’n tijd. Omdat ik bijna mijn hele studententijd aan teamsport heb gedaan, bleven de ‘echte’ studentenkilo’s uit. Na een bestuursjaar waarin ik 10 kilo was aangekomen door de vele borrels en het stoppen met structureel sporten, besloot ik dat het tijd werd om ‘weer even normaal’ te gaan doen.
Ik was Personal Body Plan al een aantal keer tegen gekomen via Instagram en was altijd erg onder de indruk van de resultaten die ik zag. Na lang twijfelen en ongeveer een half jaar zelf een beetje aanrommelen, heb ik dan ook de knoop doorgehakt en heb ik me ingeschreven.
Hoewel ik in de basis wel wist hoe ‘gezond’ leven eruit zag, was mijn coach een hele fijne stok achter de deur. Ze heeft me in laten zien wat ‘balance is key’ nou eigenlijk betekent en hoe je dat in je leven kan toepassen. Ik vind het heel fijn dat ik nog steeds kan genieten van een borreltje op z’n tijd terwijl ik tegelijkertijd ook kan afvallen.
Inmiddels ben ik bijna 15 kilo kwijt (waarvan 10 met Personal Body Plan), voel ik me een stuk fitter en zit ik beter in mijn vel. Daarnaast ben ik er ook nog eens achter gekomen dat ik krachttraining super leuk vind om te combineren met teamsport!
Ik zit beter in mijn vel en voel me minder ‘schuldig’ als ik een keer niet doe wat ik me had voorgenomen, waardoor het makkelijker wordt om weer door te gaan als ik een keer mijn motivatie kwijt ben.

— Tjitske

Het plan van Tjitske

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tjitske

Myrthe Pauw (30)

4.75 / 5

216 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.