Karin (35):

Ineens kwam het besef, zo wil ik het echt niet meer, zo wil ik me niet meer voelen

Karin wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Karin

Bovenstaande gebeurde net voordat mijn dochter drie jaar werd. Na drie jaar zou het wel gek zijn om de zwangerschap nog steeds de schuld te geven van het te veel aan kilo’s.
Toch deed ik het daarvoor regelmatig. Tegelijkertijd besefte ik me ook dat m’n fysieke gesteldheid te maken had met het niet op de eerste plek zetten van mezelf. En door m’n fysieke gesteldheid, werd ook mijn zelfbeeld behoorlijk aangetast, wat resulteerde in een vicieuze neerwaartse spiraal.

Twee jaar geleden heb ik zelfs in het voortraject gezeten voor een gastric bypass! Wat ben ik blij dat ik toen niet door ben gegaan daarmee.

Het moment dat ik besloot weer van mezelf te houden, mezelf weer wat hoger te zetten en lief te zijn voor mezelf besloot ik ook om me op te geven voor Personal Body Plan, als een soort stok achter de deur. De dag dat ik startte, eind september 2020 ging m’n knop om! Inmiddels ben ik zeven maanden verder, 28 kg lichter, 76,5cm minder en m’n zelfbeeld is een stuk positiever.

Ik heb geleerd dat het gaat om balans, ik mag alles eten, maar ik wil niet meer alles eten.
Ik vind het heel erg spannend om mijn resultaat (so far, want Ik ben er nog niet) te delen, want ik geef mezelf letterlijk en figuurlijk bloot en heb best veel schaamte voor mijn begin foto’s. Toch heb ik besloten dit wel te doen, al kan ik maar een iemand motiveren, dan is het mij dat waard. Daarnaast ben ik natuurlijk mega trots wat ik tot nu toe al bereikt heb!

Mijn Personal Body Coach Charlotte inspireert en motiveert mij enorm!

— Karin

Het plan van Karin

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Karin

Charlotte de Ruiter (30)

4.54 / 5

1781 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.