Luuk (30):

In een half jaar tijd van 83kg naar 69 kg

Luuk wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Luuk

Ik wist pas dat ik niet lekker in m’n vel zat, toen ik het wel zat.

Werken, sporten, uiteten, borrelen. Deze 4 dingen waren bepalen mijn leven. Uiteraard schoot sporten er nog wel eens een week, of paar weken, bij in. Het gevolg: het mooie randje vet rondom mijn borst en heupen werd steeds groter. Mijn kleding zat niet meer mooi. Zelf had ik er niet zoveel last van, maar toen mijn vriendin wilde beginnen met Personal Body Plan, deed ik graag mee. En hoe. In een half jaar tijd van 83kg naar 69 kg.

Het concept was zo eenvoudig, maar de weg ernaartoe niet. Je moet veel laten en keuzes maken. Alles is een keuze. Het fijne is dat je niks moet en dat je een goede Personal Body Coach hebt die je kan begeleiden. Ik zit weer lekker in mijn vel, kan mezelf weer andere uitdagingen stellen en ga nu kijken wat mijn lichaam nog kan worden. Wat ik wil bepaal ik zelf en ik weet dat Personal Body Plan mij daarbij zal helpen.

Sinds een maand ben ik nu ook zelf Personal Body Coach en geniet ik ervan andere deelnemers te mogen begeleiden naar de beste versie van zichzelf!

— Luuk

Het plan van Luuk

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Luuk

Gert-Peter Noordegraaf (52)

4.27 / 5

576 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.