Ilona (25):

Doordat ik aan mijzelf werk, voel ik mij beter in m’n vel

Ilona wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilona

Ik was ook iemand die Personal Body Plan al jaren volgde op social media. Ik twijfelde of ik nou wel of niet zou moeten starten. Maar ik merkte dat ik alleen nog meer aankwam en op een gegeven moment schrok ik van het getal op de weegschaal. Hier moest verandering in komen! Ook zat ik niet zo lekker in mijn vel en ik hoopte dat ik me door Personal Body Plan beter zou gaan voelen. Uiteindelijk nam ik begin 2018 toch het besluit om te gaan starten

Ik ben nu drie maanden bezig en ik merk nu al zoveel verschil. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Doordat ik werk aan mezelf zit ik letterlijk en figuurlijk beter in m’n vel.

Mijn grootste struikelblok was ‘eten’. Sporten deed ik wel, maar het lukte mij niet om goed op te letten wat ik at. En diëten werkte ook niet. Dat hield ik altijd maar kort vol. Het helpt ook dat mijn Personal Body Coach Margaux meekijkt.

Ik heb geleerd van Personal Body Plan dat het niet gaat om diëten. Maar dat het gaat om het veranderen van je levensstijl. Ik heb geleerd dat je je vooral heel bewust moet zijn van wat je binnenkrijgt. Door het bijhouden van wat ik binnenkrijg lukt het me al veel beter om gezonder en beter te eten.

— Ilona

Het plan van Ilona

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.