Ilona (39):

Ik ben nu een sterke en fitte moeder van drie kinderen

Ilona wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilona

Na een zwangerschap van mijn tweeling was ik mezelf en mijn figuur letterlijk kwijt. Plat gezegd ik kon wel janken als ik mijn spiegelbeeld zag. Personal Body Plan zag ik al enige tijd op mijn tijdlijn komen, maar ik dacht: “weer zo’n programma wat een tijdelijke hype is”. Maar de resultaten van “gewone” mensen, zoals ik, bleven voorbijkomen. Daarom trok ik de stoute schoenen aan en ben ik gestart met Personal Body Plan.

Samen met mijn Personal Body Coach Renee zette ik de eerste stappen en ging er een wereld voor me open. Ik ben nu een sterke en fitte moeder van drie kinderen die naast fulltime werken ook haar tijd pakt in de sportschool, omdat ze ervan geniet! Nu met Jeffrey Goos als Personal Body Coach gaan we verder shapen en komt die gedroomde six pack in zicht! Bedankt Personal Body Plan voor deze verandering!

Beide coaches hebben op hun eigen manier mij mijzelf opnieuw laten ontdekken en gezorgd dat ik sterk in het leven sta!

 

— Ilona

Het plan van Ilona

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ilona

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3235 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.