Riley (45):

Ik zit weer lekker in mijn vel en dat voelt goed!!!

Riley wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Riley

Ondanks dat ik altijd wel met mijn figuur bezig ben, waren er de laatste jaren toch wat kilo’s bijgekomen. Het was voor mij moeilijk om die eraf te krijgen. Ik kwam Personal Body Plan tegen op Instagram en besloot om het te gaan proberen.

Na een aantal weken begon ik het verschil te merken. Wat zeker stimulerend werkt. Wat ik heel fijn vind bij dit programma, is dat je alles mag en kan eten. Ik ben echt een genieter als het om eten gaat. En dat doe ik dan ook regelmatig, genieten van lekker eten. De dag erna pak ik dan de draad weer op en dat gaat prima!

Mijn Personal Body Coach Hannah helpt me daar super bij. Ik heb haar gekozen omdat zij net als ik ook geniet van lekker eten. Elke week heb ik contact met haar en ze geeft goeie tips als ik vragen heb. Maar ook stuurt ze elke week lessen waar ik weer van leer. Ze kijkt met me mee en past mijn schema aan als het nodig is.
Bedankt Hannah!!

— Riley

Het plan van Riley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Riley

Hannah Quintyn (26)

4.73 / 5

826 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.