Irma (56):

Ik zit lekker in m’n vel en straal weer

Irma wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Irma

Ik baalde al een lange tijd van mijn lichaam. Door corona werd het er niet beter op en kwamen er nog een paar kilo’s bij. Ik werd geattendeerd op Personal Body Plan en heb mij hier eerst in verdiept.

Ik ben begonnen en had nooit verwacht dat ik krachttraining zo leuk zou vinden en dat ik zo’n mooi resultaat zou behalen. Ik ben hier zo blij mee.

Dit gevoel gun ik anderen ook zo dat ik de opleiding tot Personal Body Plan Coach heb gevolgd en nu zelf ook Personal Body Coach ben. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme over kan brengen op de deelnemers zodat zij ook de beste versie uit hunzelf kunnen halen!

Mijn Personal Body Coach Bianca geeft me steun, tips en kan me zo af en toe ook wel weer even aanpakken. Dat heb ik zo af en toe ook nodig. Bianca is een fijne Personal Body Coach met heel veel ervaring.

— Irma

Het plan van Irma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Irma

Bianca Schrader (49)

4.53 / 5

1705 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.