Whitley:

Ik zit heerlijk in mijn vel en geniet van eten

Whitley wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Whitley

Dik ben ik nooit geweest. Maar ik zag de grote gele M wekelijks iets te vaak, hahaha! Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel en wilde meer weten over voeding en training. Ik wist alleen niet hoe. Een vriendin van me begon met het Personal Body Plan. Ik was hier, zoals iedereen wel zegt, nogal sceptisch over. Ik was onzeker om ermee te beginnen want ik hoorde regelmatig: “Whitley je bent gek, je ziet er goed uit, jij hebt geen dieet nodig. Doe maar effe normaal!” Maar toch voelde ik me niet zo chill. Ik was ook niet op zoek naar een dieet. Ik was op zoek naar een gezonde en fitte levensstijl. Heel spontaan op een vrijdagochtend heb ik mezelf ingeschreven voor het Personal Body Plan. De maandag daarna ben ik meteen begonnen.

Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Ik zit heerlijk in mijn vel, geniet van eten, want FOOD = LIFE, maar ga ook met veel plezier naar de sportschool.⠀Mijn Personal Body Coach Riek geeft me de dagelijkse support (en gezelligheid) die ik nodig heb. En op de momenten dat ik vind dat het minder gaat trekt ze me er gewoon weer door. Echt een topper! Ik zit nu in mijn vierde maand, maar weet dat ik na deze 6 maanden ga verlengen. Er valt nog veel te leren en ben onwijs gemotiveerd!

— Whitley

Het plan van Whitley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.