Malice:

Ik zit beter in mijn vel dan ooit

Malice wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Malice

In 2015 heb ik een hele mooie progressie gemaakt en ben kort daarna weer 13 kilo aangekomen. Ik wist niet zo goed meer wat ik er mee aanmoest en liep een beetje verdwaald rond in de sportschool. Ik vroeg Marlot, die al bezig was met haar Personal Body Plan, om hulp.

Een week later, op 20 februari, ben ik gelijk gestart met mijn Personal Body Plan. Sinds de dag dat ik ben gestart heb ik er zeker geen spijt van gekregen! Ik heb mijn kleine dip overleefd en leerde dat dit geen fase was maar echt een levensstijl. Ik zit beter in mijn vel dan ooit. Ik loop vol zelfvertrouwen de sportschool in en daar buiten mag ik er ook wel wezen. Mijn mindset is totaal omgedraaid ik geniet van het sporten, de progressie en het eten. Wie houd er nou niet van lekker eten? Elke dag geniet ik er meer van.

Ik denk dat ik het meest trost ben op hoe ik nu in het leven sta. Iets waar ik Personal Body Plan het meest dankbaar voor ben. De gedragslessen zijn niet altijd even leuk en soms super confronterend, maar achteraf heb ik er zoveel aan gehad.

Ik heb nog een dikke 2 maanden te gaan. Maar die verlenging gaat er zeker komen! Ik geniet van het leven, de activiteit, de energie en het fitnessleventje. Met dank aan mijn Personal Body Coach Eva Poorthuis, die mij soms op mijn punten drukt en de ondersteuning geeft tijdens mijn leerproces!

— Malice

Het plan van Malice

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.