Jeffrey:

Ik wilde eindelijk een keer écht resultaat

Jeffrey wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jeffrey

Ik wilde eindelijk een keer écht resultaat behalen\n\nDe reden dat ik begonnen ben met Personal Body Plan is eigenlijk simpel. Ik wilde nu eindelijk een keer écht resultaat! Ik trainde al een aantal jaar, maar nooit echt serieus en verwachtte wel dat m’n lichaam zou veranderen, want ik at toch ‘gezond’?

Toen kwam ik via een vriend van me in aanraking met Personal Body Plan. Na wat research en de resultaten pagina op de website bekeken te hebben besloot ik me in te schrijven. Ik wilde het eerste half jaar gaan voor spiermassa opbouwen. Ik merkte dat de handpalm methode niet werkte voor mij en ik behoefte had aan een striktere methode om mijn doelen te behalen. Werken met de PBP calorie tracker was voor mij de uitkomst om te zorgen dat ik de voedingsstoffen die ik nodig had binnen kreeg!

Zoals bij iedereen is de weg naar resultaat niet constant. Mijn probleem zat en zit nog steeds in het feit dat ik het gevoel heb dat ik altijd MOET trainen en perfect moet eten! Vooral in het begin leidde dit tot frustratie en demotivatie. Door de tijd heen heb ik geleerd hier beter mee om te gaan en ben ik een stuk flexibeler geworden, dit ging/gaat echter niet zonder slag of stoot! Dankzij Personal Body Coach Robert bleef ik tijdens een ‘dipje’ altijd gemotiveerd, vanwege de handige tips en tools die hij me gaf.

Na het eerste half jaar had ik inderdaad meer spiermassa opgebouwd, dat smaakte naar meer. Ik wilde graag m’n vetpercentage en gewicht weer verlagen voor de zomer. Ik besloot om er nog een half jaar Personal Body Plan aan vast te plakken. Nu kwam er een moeilijkere opgave, de fase van vet verbranding. Dat was zeker even wennen. Omdat de calorieën rustig verlaagd werden verliep dit proces gelukkig zo soepel mogelijk.

Echter heb ik gedurende deze periode ook de nodige leermomenten meegemaakt. Dat zag je helaas terug in m’n gewicht. Hoewel ik excuses zocht, wist ik dat het aan mezelf lag en ging daarmee aan de slag. Het lukte me om te zorgen dat ik niet teveel ging snacken door mijn voedingspatroon beter in te delen. Deze mooie tweede periode waarin ik veel van mezelf en mijn lichaam heb geleerd besloot ik af te sluiten met een fotoshoot. Ik ben trots op mijn resultaat, en deel graag de progressie die ik heb gemaakt!

Personal Body Coach Mark, bedankt voor jouw hulp daarbij! En bedankt Robert, voor alle tips en tools om het resultaat te behalen wat ik wilde behalen. Ik heb hier een hoop aan gehad, en nog steeds!

Voor iedere PBP-er die net begint of al bezig is, geniet van het proces! Alle ups en downs horen erbij. Houd je doel voor ogen, want het is jouw weg die je bewandeld!

– Jeffrey

— Jeffrey

Het plan van Jeffrey

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.